Avoin Kesäkohtaamispaikka 2018

 

Kesällä 2018 Kaarisilta ry järjestää 25.6. – 6.7.2018 arkipäivisin klo 10-17 Avoimen Kesäkohtaamispaikan eri-ikäisille, erityistä tukea tarvitseville henkilöille Lahden Villähteellä, Erstan kartanossa.

Mukaan voi tulla myös 1-2 perheen jäsentä, avustaja tai tukihenkilö. Kesäkohtaamispaikassa järjestetään aktiivista toimintaa ja yhdessäoloa.
Kaarisillassa on mahdollista mm. rentoutua, liikkua luonnossa, tanssia ja uida. Voi myös osallistua musiikkihetkiin, ilmaista ajatuksiaan ja tuntemuksiaan tarinoiden muodossa sekä käsin tekemällä kuvataiteen, käsityön ja keramiikan keinoin. Tänä kesänä on myös mahdollisuus hoitaa ponia ja käydä kärryajelulla parina päivänä viikossa.

Osallistumismaksu Kesäkohtaamispaikkaan on 6,50€ päivältä/henkilö (sis. lounas ja kahvi).
Ilmoittauduthan mukaan 4.5.2018 mennessä. Ilmoita minä päivinä voit osallistua ja tuleeko mukaasi läheisiä tai avustaja. Vahvistamme ilmoittautumisajan päätyttyä, minä päivinä pääset mukaan. Päivien toteutuminen riippuu ilmoittautuneiden määrästä.

Toiminnan tarkoituksena on tukea erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä, heidän läheisiään sekä tukihenkilöitään yhdessä toimimisessa, virkistäytymisessä sekä vertaistuen saamisessa.

 

Tutustu Kesäkohtaamispaikkaan ja ilmoittaudu mukaan:

Avoin Kesäkohtaamispaikka 2018 ESITE

Avoin Kesäkohtaamispaikka päiväohjelma 2018

Avoin Kesäkohtaamispaikka 2018 ILMOITTAUTUMINEN