Tulossa: Kaarisilta Biennale Goes Green 2021

Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskus järjestää tulevana kesänä Kaarisilta Biennale -kuvataidetapahtuman. Kaarisilta Biennale järjestetään viidettä kertaa. Tänä kesänä tapahtuma on teemaltaan ympäristöpainotteinen. Lahden kaupunki on valittu vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupungiksi ja Kaarisilta Biennale on mukana teemavuoden toteutuksessa. Kaarisilta Biennale Goes Green 2021. Näyttelyssä painotetaan erityisesti ulkoteoksia ja ympäristötaidetta.

Kaarisilta Biennale Goes Green -näyttely on esillä Erstan kartanon alueella Villähteellä Lahdessa sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä 2.7.-1.8.2021. Näyttelyn ulkona oleva osuus on avoinna syyskuun loppuun.

Kaarisilta Biennale -näyttelyyn on avoin haku kaikille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille. Toivomme, että teema innoittaa vapaaseen ajatteluun ja uusiin näkökulmiin. Luonto ja ympäristö voi toimia inspiraation lähteenä monin tavoin. Ympäristöteema kutsuu taiteilijoita pohtimaan omaa suhdettaan luontoon ja ympäristöön, sekä rakennettuun että luonnontilaiseen. Hakuaika näyttelyyn on 22.2. – 26.3.2021. Hakuohjeet sekä hakukaavakkeen löydät Kaarisilta Biennale -sivulta.