Kaarisilta Biennale

Kaarisilta Biennale -näyttely on esillä ti-su 28.6.-4.8.2019 Erstan Kartanossa Villähteellä Lahdessa sekä Galleria Art Kaarisillassa Sanomatalossa Helsingissä.

Kansainvälinen kuvataidetapahtuma Kaarisilta Biennale avautui nyt neljättä kertaa. Näyttelykokonaisuus on yllätyksellinen, monipuolinen ja runsas, josta löytyy maalausten ja piirustusten lisäksi grafiikkaa, videoteoksia, keramiikkaa, veistoksia ja installaatioita. Teoksia on Suomen lisäksi mm. Japanista, Hollannista, Englannista, Intiasta, Islannista ja Virosta.

Kaarisilta Biennale järjestetään Erstan Kartanossa Villähteellä sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä. Erstan kartanoalue kutsuu nauttimaan kesäpäivästä kauniissa miljöössä. Engel Makasiinin kahvila palvelee kävijöitä koko kesän ajan. Galleria Art Kaarisilta on helposti tavoitettavissa aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Tervetuloa nauttimaan kesästä ja taiteen tarjoamista uusista näkökulmista!

Näyttely on avoinna ti-su 28.6.-4.8.2019.

KAARISILTA TAIDE- JA TOIMINTAKESKUS, Villähteentie 458, 15540 Villähde, www.kaarisilta.fi

Avoinna ti-su 12-18, pääsymaksu 8€/4€ (alle 18v ilmaiseksi).

GALLERIA ART KAARISILTA, Sanomatalo, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki, www.artkaarisilta.fi

Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16, vapaa pääsy.

Kaarisilta Biennale on kaikille taiteilijoille avoin jurytetty kuvataidenäyttely. Tapahtuman tavoite on esitellä laajasti taidetta ja taiteen tekijöitä painottaen tukea tarvitsevien taiteilijoiden osallisuutta taidemaailmassa. Kaarisilta Biennalen päämäärä on tasa-arvoistaa taidekenttää.

Kaarisilta Biennalen tarkoitus on esittää monipuolisesti taidetta ja taiteilijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Näyttely kokoaa yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä taiteilijoita sekä heidän verkostojaan. Taidetta on aikaisemmissa näyttelyissä ollut esillä Suomen lisäksi Japanista, Hollannista, Saksasta, Ruotsista, Englannista, Intiasta, Irlannista ja Virosta. Maalausten ja piirustusten lisäksi näyttelyissä on nähty grafiikkaa, videoteoksia, keramiikkaa, tekstiilitaidetta, veistoksia ja installaatioita. Kaarisilta Biennale -näyttelyt ovat olleet hyvin laaja-alaisia niin aiheiltaan kuin runsaan taiteilijamäärän kautta.

Näyttelyyn osallistuneiden taiteilijoiden kesken myönnetään Kaarisilta Biennale -palkinto sekä 1-3 kunniamainintaa. Palkinto mahdollistaa taidenäyttelyn pitämisen Art Kaarisilta -galleriassa Helsingissä.

Juryn puheenjohtaja Aaro Matinlauri myönsi Kaarisilta Biennale -palkinnon Ateljee Eivorille. Palkintoa vastaanottamassa Nelli Nio, Eveliina Narkilahti ja Timppa Lintunen.

Lisätietoja Kaarisilta Biennalesta:

biennale@kaarisilta.fi

p. 044 533 6398