Nuorten Kesäkohtaamispaikka 3.-7.6. ja 10.-14.6.2019

Kaarisilta ry järjestää kahden viikon aikana Nuorten Kesäkohtaamispaikan erityistä tukea tarvitseville nuorille Lahden Villähteellä, Erstan kartanossa. Toiminnan tarkoituksena on tukea nuoria erityistä tukea tarvitsevia nuoria yhdessä toimimisessa, virkistäytymisessä sekä vertaistuen saamisessa. Nuorten Kesäkohtaamispaikka on tarkoitettu nuorille, noin 12–17 -vuotiaille, erityistä tukea tarvitse­ville henkilöille.

Nuorten Kesäkohtaamispaikassa järjestetään aktiivista toimintaa ja yhdessäoloa. Kaarisillassa on mahdollista osallistua monipuolisesti erilaisiin toimintoihin ja kokeilla uusiakin asioita turvallisessa ympäristössä – tai ihan vaan rentoutua ja nauttia kesästä. Kaarisillassa voi mm. liikkua ja uida, osallistua musiikkihetkiin, ilmaista ajatuksia ja tuntemuksia käsin tekemällä kuvataiteen ja käsityön keinoin.

Nuorten Kesäkohtaamispaikka on avoinna arkipäivisin 3.6. – 14.6.2019 klo 9-15.30. Mukaan voi tulla yhdeksi tai useammaksi päiväksi, viikoksi tai kahdeksi viikoksi. Tärkeää on, että ilmoittau­dut sitovasti toimintaan mukaan perjantaihin 3.5.2019 mennessä. Ilmoita selkeästi, minä päivänä/päivinä voit osallistua, sekä tuleeko mukaasi avustaja. Kerrothan meille ilmoittautues­sasi minkä verran tarvitset apua. Nuorten Kesäkohtaamispaikassa on ohjaajan lisäksi ryhmäavustaja. Mikäli tarvitset paljon henkilö­kohtaista apua arjen toimissa, niin otathan mukaasi henkilökohtaisen avustajan tai tukihenkilön.

Voit ilmoittautua lähettämällä ilmoittautumislomakkeen Kaarisiltaan joko postitse tai sähköpostilla. Ilmoittautuminen onnistuu myös tämän sivuston kautta ylävalikosta löytyvän ilmoittautumisen kautta.

Osallistumismaksu on 7 € päivältä/henkilö (sisältää lounaan ja välipa­lan).

Lähetämme vahvistuksen toteutu­vista päivistä ilmoittautumisajan päätyttyä. Huomioithan, että valit­semiesi päivien toteutuminen riip­puu ilmoittautuneiden määrästä.

Nuorten Kesäkohtaamispai­kan vastuuhenkilö:

PIRITTA VAINIO

puhelin: 044 712 9247

s-posti: piritta.vainio@kaarisilta.fi