Nuorten Kesäkohtaamispaikka 1.-12.6.2020 Kaarisillassa

Kesällä 2020 Kaarisilta ry järjestää kahden viikon aikana Nuorten Kesäkohtaamispaikan erityistä tukea tarvitseville noin 12–17 -vuotiaille nuorille Villähteellä Erstan kartanossa. Toiminnan tarkoituksena on tukea erityistä tukea tarvitsevia nuoria yhdessä toimimisessa, virkistäytymisessä sekä vertaistuen saamisessa.

Kesäkohtaamispaikan ohjelmaan kuuluu yhdessä oloa ja tekemistä sekä aktiivista toimintaa. Ohjelmassa huomioidaan nuorten toiveet ja erityistarpeet. Tärkeää on, että kaikki saavat kokea iloa onnistumisesta ja pidetään hauskaa. Kaarisillassa voi mm. musisoida, ilmaista itseään kuvataiteen ja käsityön keinoin, ulkoilla, liikkua ja uida .

INFO:

Nuorten Kesäkohtaamispaikka järjestetään ma-pe 1.6. – 12.6.2020 klo 9-15.30.

Ilmoittau­du maanantaihin 13.4.2020 mennessä.

Osallistumismaksu on 7 € päivältä/henkilö (sisältää lounaan ja välipa­lan).

Mukaan voi tulla yhdeksi tai useammaksi päiväksi, viikoksi tai kahdeksi viikoksi. Kerrothan meille ilmoittautues­sasi minkä verran tarvitset apua. Mikäli tarvitset paljon henkilö­kohtaista apua arjen toimissa, niin otathan mukaasi henkilökohtaisen avustajan tai tukihenkilön.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä ilmoittautumislomake Kaarisiltaan joko postitse tai sähköpostilla. Ilmoittautuminen onnistuu myös tämän sivuston kautta ylävalikosta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lähetämme vahvistuksen toteutu­vista leiripäivistä ja infokirjeen ilmoittautumisajan päätyttyä. Huomioithan, että valit­semiesi päivien toteutuminen riip­puu ilmoittautuneiden määrästä.

LISÄTIETOJA:

Kaarisillan toimisto puh. 040 733 2363 tai sähköpostilla info@kaarisilta.fi