Eräs pariisilainen rakkaustarina

 

Kaarisillan päiväaikainen toiminta valmistautuu parhaillaan toukokuun loppupuolella olevaa näytelmän ensi-iltaa varten. Eräs pariisilainen rakkaustarina -näytelmä on toteutettu yhdessä tämän kevään aikana. Päiväaikaiseen toimintaan osallistuvat henkilöt ovat kirjoittaneet ja ideoineet näytelmän alusta alkaen itse – näytelmäprojektin tarkoituksena onkin ollut uuden oppiminen ja osallisuuden vahvistaminen. Kaikki ovat olleet projektissa mukana kukin haluamallaan tavalla: käsikirjoittamassa ja näyttelemässä, musiikin valmistamisessa ja esittämisessä, rekvisiitan ja lavastuksen tekemisessä, valaistuksen suunnittelussa, tanssiesityksen koreografian luomisessa sekä logistiikassa. Näytelmää on suunniteltu ja toteutettu koko kevät työpajoissa aina perjantaisin. Parhaillaan valmistaudutaan tuleviin esityksiin vuorosanoja kertaillen, lauluja harjoitellen sekä lavastusta rakentaen.

Näytelmä sijoittuu Pariisiin ja kertoo yhdenlaisen rakkaustarinan. Näytelmän tapahtumapaikka, lumoava Pariisi saa valtaansa kaksi nuorta, Nestorin ja Annikan. He tapaavat päivittäin katukahvilassa ja pikkuhiljaa rakastuvat toisiinsa. Rakkauden esteenä on kuitenkin Nestorin halu viettää loppuelämänsä yksin ja Annikan yksinjäämisen pelko.

Eräs pariisilainen rakkaustarina-näytelmä esitetään Lahden Kaupunginteatterin Aino-näyttämöllä torstaina 24.5 klo 18.00 ja perjantaina 25.5 klo 13.00. Näytelmä kestää vajaan tunnin, ei väliaikaa.

Lippujen hinnat ovat 5/10€, tuntia ennen ovelta. Lippuja voi varata etukäteen sähköpostitse kaarisilta@kaarisilta.fi tai soittamalla toimistoon numeroon 040-7332363.

Näytelmän on ohjannut Ninni Parviainen. Näytelmä on toteutettu yhteistyössä Lahden kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa.

Täällä Kaarisillassa jännitys alkaa jo tiivistyä ensi-illan lähestyessä – Tervetuloa teatteriin!

Näyttelijäryhmä valmistautuu tulevaan ensi-iltaan.