Avoin Kesäkohtaamispaikka 15.-26.6.2020 Kaarisillassa

Kaarisilta ry järjestää Avoimen Kesäkohtaamispaikan erityistä tukea tarvitseville aikuisille 15.-26.6.2020 Villähteellä, Erstan kartanossa.

Kesäkohtaamispaikassa järjestetään aktiivista toimintaa ja yhdessäoloa. Kaarisillassa on mahdollista osallistua monipuolisesti erilaisiin toimintoihin – tai ihan vaan rentoutua ja nauttia kesästä. Kaarisillassa voi mm. liikkua ja uida, osallistua musiikkihetkiin, ilmaista ajatuksia ja tuntemuksia käsin tekemällä kuvataiteen, käsityön ja keramiikan keinoin.

INFO:

Arkipäivisin 15. – 18.6. ja 22. – 26.6.2020 klo 10–16.30.

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 30.4.2020 mennessä.

Osallistumismaksu on 7 € päivältä/henkilö (sisältää lounaan ja kahvit).

Kesäkohtaamispaikkaan voi tulla yhdeksi tai useammaksi päiväksi, viikoksi tai kahdeksi viikoksi. Voit halutessasi ottaa mukaan 1-2 oman perheesi jäsentä ja pyytää mukaan henkilökohtaisen avustajasi tai tukihenkilösi. Otathan mukaasi henkilökohtaisen avustajan mikäli tarvitset paljon apua päivittäisissä toimissasi. Voit tulla kesäkohtaamispaikkaan mukaan myös yksin.

Ilmoittautuminen onnistuu tämän sivuston kautta ylävalikosta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lähetämme vahvistuksen toteutu­vista leiripäivistä ja infokirjeen ilmoittautumisajan päätyttyä. Huomioithan, että valit­semiesi päivien toteutuminen riip­puu ilmoittautuneiden määrästä.

LISÄTIETOJA:

Kaarisillan toimisto puh. 040 733 2363 tai sähköpostilla info@kaarisilta.fi

Mäntyniemikoti:

Muutamilla kauempaa tulevilla osallistujilla on mahdollisuus yöpyä läheisessä Mäntyniemikodissa. Mäntyniemikodissa on iltaohjaaja ja yövalvoja. Huoneita on rajattu määrä. Yöpyminen on mahdollista varata leiripäiville (ei viikonloppumajoitusta).

Yöpyminen Mäntyniemikodissa maksaa 35 €/henkilö/yö (omat lakanat ja pyyhe). Yöpymiseen sisältyy ilta- ja aamupala, sekä päivällinen.