Yritys Hyvä 2017-kilpailu

Kaarisillan VALMA-ryhmä menestyi Yritys Hyvä 2017 -kilpailussa

Kaarisillan VALMA-koulutuksen ryhmä osallistui Yritys Hyvä 2017 -kilpailuun tekemällään Rohkeus-räppi -kappaleella. Räpin teemana on ystävyys, kiusaamisen vastaisuus ja yhteistyön merkitys. Räppi toteuttiin musiikinopettaja Pia Raanojan ohjauksessa. VALMA-ryhmä sai työstään 1000 euron kannustuspalkinnon.

Yritys Hyvä on valtakunnallisesti suurin lasten ja nuorten yrittäjyysaiheinen kilpailu kouluissa ja vapaa-ajan areenoilla. Kilpailu kannustaa pohtimaan yrittäjyyttä jo pienten esikouluikäisten kanssa, kuten myös perusasteella, lukioissa ja ammattioppilaitoksissa.

Luokkien parhaista valikoitiin ja loppukilpailuumme lähetettiin 510 työtä 1250 taitavalta lapselta ja nuorelta. Tänä vuonna valittiin 21 voittajaa ja kahdelle työlle myönnettiin kunniamaininta. Voittajille jaetaan henkilö- ja ryhmäkohtaisia stipendejä yli 10 000 euron arvosta.

Sankaritarinoiden lisäksi kilpailuun saa osallistua monin eri tavoin. Yritys Hyvässä halutaan kannustaa yrittäjyyteen ja yrittäjämäisyyteen. Kilpailutöissä osallistujat muun muassa pääsevät tuomaan esiin omaa osaamistaan, ideoivat ja innovoivat uutta liiketoimintaa tai tekevät yrittäjämäisiä projekteja. Kilpailutöissä välittyy positiivinen kuva yrittäjyydestä ja yrittämisestä. Tänä vuonna palkitaan kirjallisia tuotoksia, lyhytelokuvia, musiikkivideoita sekä hyväntekeväisyys- ja oppimisprojekteja.