VALMAN KEVEÄT 6.-17.5. Engel Makasiinissa

Kun näyttelyn nimeä yhdessä oppilaiden kanssa mietittiin, oli yksi ehdotus Valman kevät jonka kyljessä alkoi muunnoksena elää myös Valman keveät.  

No, molempi parempi, kokeiltiin yhdistelmää, jolloin syntyi käännetyllä tanskalaisella äällä varustettu ja vielä pisteillä täydennetty VALMAN KEVEÄT.

Valman vuoteen on mahtunut monenlaista. On harjoiteltu mm. arjen taitoja, työelämä- ja vuorovaikutustaitoja, suunniteltu ja haaveiltu tulevasta sekä lisäksi perehdytty kuvataiteen ja musiikin maailmaan.

Nyt alkaa olla katse tulevassa, mutta vielä on syytä niputtaa kohta jo menneen vuoden konkreettisia tuloksia yhteen ja silmäillä miltä ryhmä näyttää näyttelyssä. Ja ovatko eri persoonalliset kädenjäljet tunnistettavissa. Keveyden ja herkkyyden vaikutelma taiteessa ei välttämättä aina tule helposti, vaan vaatii joskus paljonkin ponnisteluja ja kovaa työtä. Tässä näyttelyssä taiteilijat ovat nuoria ja uransa alussa, joten myös se aikaansaa nyt esillä oleviin teoksiin tuoreen ja raikkaan vaikutelman.

Näyttelyn taiteilijat:

Mikael Alanko, Mira Grönholm, Mikko Kirves, Joonas Mäkinen, Oskari Nuortio, Miko Saukonoja, Sonja Suutari, Johanna Tiittanen, Toivo Virtanen

Näyttely on avoinna 6.-17.5.2019 ma-pe klo 12–16

Avajaiset torstaina 2.5.2019 klo 14-15.30, Tervetuloa!

Engel Makasiini, Villähteentie 455, 15540 Villähde