Unelmien pelikenttä -näyttely Lahdessa 15.1. – 10.2.2019

 

Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksen päiväaikaisen toiminnan liikuntapainotteinen ryhmä esittää Unelmien pelikenttä -näyttelyssään urheiluaiheista taidetta. Näyttelyssä on esillä jääkiekkoaiheinen installaatio sekä maalauksia ja piirustuksia. Näyttely onkin kunnianosoitus urheilulle: liikunta luo riemua ja hyvää oloa, mutta siihen sisältyy myös kilpailun jännitystä ja itsensä peliin laittamista.

Taide on urheilun lisäksi näyttelyyn osallistuville taiteen tekijöille merkittävä ilmaisukeino. Taiteen keinoin voi kertoa myös urheilusta: hiki, mitalit ja pokaalit, kisat ja matsit, penkkiurheilu sekä liikunnan ilo on kuvattu näyttelyn teoksiin. Unelmien pelikenttä -nimen alle kätkeytyykin paljon toiveita ja haaveita – urheilu liikuttaa.

Näyttely on osa Lasten Talvikarnevaalien ohjelmatarjontaa.

Näyttelyn taiteilijat ovat: Annakaisa Ahonen, Paul Gustafsson, Juuso Huotari, Mikko Kirves, Milla Kuparinen, Juha-Matti Leivo, Susanna Paasonen, Tomi Pohjonen, Pertti Sipponen ja Sanna Viljanen.

 

Näyttely on avoinna 15.1. – 10.2.2019 ma-pe klo 10-20, la klo 10-16 Lahden pääkirjaston lasten- ja nuorten osastolla (Kirkkokatu 31, 15140 Lahti).