Toiminnanjohtajan tervehdys

 

Tervehdys!

Luet parhaillaan Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksen uusittujen kotisivujen ensimmäistä blogikirjoitusta. Tämä blogisivusto on tarkoitettu kaikille Kaarisillasta, sen elämästä, tapahtumista ja toiminnasta kiinnostuneille seuraajille. Ajatuksena on, että blogiin voivat kirjoittaa kaikki kaarisiltalaiset ajankohtaisista teemoista. Ja elämää ja tapahtumiahan täällä riittää sekä arjen että juhlan merkeissä!

Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskus viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa. Juhlavuosi on näkynyt toiminnassamme monella tavalla.  Nyt joulun lähestyessä Kaarisillassa valmistaudutaan perinteisiin joulumyyjäisiin, ensimmäisen adventin aikaan, lauantaina 2.12. klo 12-15. Kaarisillan joulumyyjäiset ovat monelle merkki siitä, että joulun valmistelu voi alkaa. Makasiinin joululauluja lauletaan kaikille avoimessa tunnelmallisessa yhteislaulutilaisuudessa torstaina 7.12. klo 14 Engel Makasiinilla. Lucia-päivänä 13.12. saamme kokea Lahden Ristinkirkossa jo kolmekymmentä kertaa toteutuneen Lucia-päivän joulukonsertin. Seuratkaapa meidän Ajankohtaista-palstaa, niin pysytte menossa mukana!

Kaarisillan toiminta jatkuu ja kehittyy, mutta ei ole kadottanut alkuperäistä ajatusta yksilön kunnioittamisesta, laadukkaan toiminnan ja opetuksen tarjonnasta kulttuurin ja taiteen laajalla saralla. Olemme iloinneet äskettäin saamastamme Vuoden taideteko 2017 -tunnustuspalkinnosta valtakunnallisesti merkittävän ja laajasti erityistaidetoimintaa esittelevän Kaarisilta Biennale-näyttelytoiminnan käynnistämisestä ja toteuttamisesta Suomessa. Taideteko -palkinnon myönsi Kettuki. Tunnustus antaa meille osaltaan lisää luottamusta ja innostusta jatkaa ja kehittää edelleen toimintaamme. Haluamme luoda kaikille tasavertaisia mahdollisuuksia opiskella taidetta ja musiikkia sekä myös työskennellä tavoitteellisesti niiden parissa. Pääsette tutustumaan Kaarisillan opiskeluun ja työskentelyyn entistä paremmin kotisivujemme ja myös tämän blogin kautta. Tervetuloa siis seuraamaan blogia jatkossakin!

 

Uusista kotisivuista iloiten,

Marianne Heikkilä, toiminnanjohtaja

Julkaistu kategoriassa Blogi