Tervetuloa Kaarisilta Biennaleen!

Avoinna 2.7. -1.8.2021

Erstan kartano

Villähteentie 458, 15540 Villähde

puh. 044 533 6398 / biennale@kaarisilta.fi

Avoinna joka päivä MA-SU klo 12-18

Pääsyliput 8€ / 4€ (eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön).

Vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja henkilökohtaisille avustajille.

Näyttelyalueella on kahvila.

Erstan kartanon Taidepuutarha on yleisölle avoinna näyttelyn sulkeuduttua syyskuun loppuun arkisin klo 12-16.

Galleria Art Kaarisilta

Sanomatalo, 1.krs, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki

puh. 040 5103 813 / art@kaarisilta.fi

Avoinna TI-PE klo 11-18, LA-SU klo 12-16 (maanantaisin suljettu)

Vapaa pääsy.

Kaarisilta Biennale

Kaarisilta Biennale -näyttelyssä teos on keskiössä, ei sen tekijä. Tapahtuma haluaa esitellä valtavirran ulkopuolelta nousevaa kiinnostavaa ja omaperäistä taidetta. Kaarisilta Biennale -näyttelyyn on ollut avoin haku. Kaarisilta Biennalessa samalla viivalla ovat taiteilijan uraa vasta aloittavat ja jo pitkän uran tehneet ammattitaiteilijat sekä ihmiset ja yhteisöt, jotka tulevat taidemaailman reuna-alueilta.

Kaarisilta Biennale -näyttelyt ovat olleet hyvin laaja-alaisia niin aiheiltaan kuin runsaan taiteilijamäärän kautta, niin tälläkin kertaa. Näyttelyn kuratoi tänä vuonna valokuvataiteilija Ilkka Halso. Näyttelyyn haki 212 taiteilijaa tai työryhmää, joista näyttelyyn valittiin 109 taiteilijaa.

Kaarisilta Biennale -kuvataidetapahtuma on tänä kesänä teemaltaan ympäristöpainotteinen: näyttely pohtii suhdetta luontoon ja ympäristöön. Näyttelyn teokset käsittelevät teemaa lukuisin eri tavoin ja tekniikoin. Tämän kesän näyttely levittäytyy myös Erstan kartanon ulkoalueille, puistoon sekä luonnontilaiseen metsäpuistoon.

Kaarisilta Biennale -kuvataidetapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa. Näyttely on kansainvälinen: teoksia on Suomen lisäksi mm. Ruotsista, Virosta, Tanskasta, Belgiasta, Englannista, Montenegrosta, Bosnia-Hertsegovinasta, Japanista.