Taiteen tiellä -seminaari 21.6. Kaarisillassa

Kokemusten ja ajatusten jakaminen ja toisten taiteentekijöiden kohtaaminen on tärkeää, kun tavoitteena on yhdenvertainen taidekenttä. Seminaarin tavoitteena on luoda aitoa vuoropuhelua erityistaidetoiminnan alan ja muun taidemaailman välillä.

Seminaari on suunnattu taiteilijoille ja taidetoimijoille, sekä sosiaali‐ ja kehitysvamma‐alan vaikuttajille. Seminaari toteutetaan yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen, Kaarisillan Taide‐ ja Toimintakeskuksen sekä Kettukin kanssa Kaarisilta Biennalen avajaispäivänä. Järjestäjillä on yhteinen halu edistää ja kehittää erityistä tukea tarvitsevien taiteen tekijöiden asemaa ja edellytyksiä taiteen tekemiseen.

Ilmoittautuminen

Sitova ilmoittautuminen seminaariin 9.6.2017 mennessä. https://fi.surveymonkey.com/r/5H9RX7Y

Seminaarimaksu

Seminaarimaksu kattaa lounaan, aamu‐ ja päiväkahvin sekä materiaalikustannukset. Maksu erityistä tukea tarvitsevilta taiteilijoilta 15€, muilta osallistujilta 20€.

Tapahtumapaikka

Seminaari järjestetään Kaarisillan Taide‐ ja Toimintakeskuksessa Lahden Villähteellä.
(Villähteentie 458,15540 Villähde), n. 10 km Lahden keskustasta. Lahden ja Nastolan suunnasta pääsee Kaarisiltaan linjaautolla 4 tai 4C (www.lsl.fi). Linja-auto pysähtyy Makasiinin pysäkillä. Villähteen junaseisake on noin 200 metrin päässä Kaarisillasta.

Lisätiedot: Johanna Immeli
info@kaarisilta.fi
puh. 044 533 6398

Julkaistu kategoriassa Taide