Taidestudion taiteilijat kesänäyttelyissä

Kaarisillan Taidestudion taiteilijat Paul Gustafsson ja Antero Laine ovat mukana kesän näyttelyissä. Paul Gustafssonin töitä on esillä Rauman taidemuseon Lintu ja kala! -näyttelyssä ja Antero Laineen töitä Mäntän äärellä -näyttelyssä.

Paul Gustafsson

Rauman taidemuseon tulevassa kesänäyttelyssä on mukana Kaarisillan Taidestudion taiteilija Paul Gustafsson. Näyttely ”Lintu ja kala!” juhlii taidetta ja luovuutta, joka ei mahdu valmiisiin kategorioihin. Näyttelykokonaisuus on esillä 10.6. – 29.10.2023 välisen ajan Rauman taidemuseossa.

Lue lisää näyttelystä taidemuseon nettisivuilta: https://www.raumantaidemuseo.fi/nayttelyt/

Lue myös artikkeli Länsi-Suomi -lehdestä.

Paul Gustafsson vedostaa.
Paul Gustafsson, Kameli, puupiirros, 75x73cm, 2018

Antero Laine

Antero Laineen teoksia on esillä Mäntässä heinäkuussa 2023. Mäntän äärellä on Mänttä-Vilppulan näyttelytarjonnan uusi konsepti, joka yhdistää myytävät asunnot ja taiteen niiden sisätiloissa nykytaidenäyttelyn kokonaisuudeksi. Näyttelytilat julkistetaan kesäkuussa 2023. Näyttelyt avoinna 2.7.–30.7. päivittäin joka päivä kello 12–18. Antero Laineelle taiteen tekeminen on keskittymistä ja huolellisuutta. Hänen kuvauksensa arjesta ottaa elämästä ja sen pienistä hetkistä kiinni niiden ansaitsemalla arvolla. Arkea kunnioittaen.

Lue näyttelykokonaisuudesta lisää Mäntän äärellä -nettisivuilta.

Aamulehdessä artikkeli kesän näyttelyistä, jossa numero 4 on Mäntän äärellä.

Antero Laine maalaamassa Uimareita.
Antero Laine, Uimarit, akryyli, 2013