Syystervehdys!

 

Tervehdys!

Ensimmäiset päivät Kaarisillan syyskautta on takana ja toiminta on saatu vauhdikkaasti käyntiin. Kesän lämpö vielä onneksi jatkuu ja olemme saaneet nauttia kauniista päivistä kartanon ympäristössä. Puutarhassa omenat ja viinimarjat ovat tuottaneet valtaisan sadon. Olemme keränneet yhdessä satoa ja saaneet talven varaksi runsaasti mehua ja marjoja.

Kaarisillassa aloitti uusi VALMA -ryhmä (ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus). Vanhat kaarisiltalaiset ovat ottaneet heidät hienosti vastaan, ja he ovat sujahtaneet joukkoomme oikein sujuvasti. Ammatillisen koulutuksen puolella jatkavat toista vuotta kuva-artesaaneiksi ja muusikoiksi valmistuvien ryhmät. Päiväaikaista toimintaa järjestetään kuudessa ryhmässä huomioiden jokaisen yksilölliset tavoitteet ja toimintaedellytykset.

Tuleva syksy tuo mukanaan perinteisiä ja uusia Kaarisillan tapahtumia, joita yhdessä täällä valmistelemme. Nyt syyskuussa meillä on ilo julkaista uusi Kaarisillan Laulun levy ”Tuulen värein”, jossa esiintyjinä on Kaarisillasta valmistuneita muusikoita. Heti alkusyksystä olemme lähdössä pienemmällä porukalla konsertoimaan Japaniin Tokioon ja Sapporoon. Myös useita kiinnostavia taidenäyttelyitä on tulossa syksyn mittaan.

Tulevasta syyskaudesta on tulossa kiinnostava ja tapahtumarikas. Tärkeintä on kuitenkin jokaisen kaarisiltalaisen hyvinvoinnin edistäminen, siihen panostamme!

Syysterveisin,

Marianne Heikkilä

toiminnanjohtaja

 

 

Julkaistu kategoriassa Blogi