SakuStars 2019

SakuStars 2019 -kilpailut Sastamalassa ovat Mus17-ryhmältä onnistuneesti ohi; tuomisina kunniamaininnat sekä lauluryhmä-sarjasta että karaoke-sarjasta. Biisinä meillä oli S. Kaasisen ”Niin korkea oli taivas” (säestäjänä Anniina Saarikko) ja Harri Granlundilla karaokessa ”Mä putoan”.

Saimme kisasta hyvää palautetta soinnikkuudesta, kehorytmien käytöstä ja elävästä esityksestä. Harria kiitettiin pehmeästä ja soinnikkaasta äänestä. Karaokessa osanottajia oli parisen sataa. Lauluryhmässä erotuimme mikkiin laulavista duoista akustisesti esiintyvänä lauluryhmänä. SakuStars -palautteessa toivoimmekin eri sarjoja duoille ja lauluryhmille sekä akustisesti esiintyville ja äänentoistoa käyttäville. Myöskin toivoimme tuomaristoon enemmän musiikkialan ammatti-ihmisiä.

Kahden ja puolen tunnin matka suuntaansa sujui rattoisasti tilataksissa. Opettaja Pia Raanojan kyydissä Harri pääsi seuraavana päivänä karaoken alkukilpailuun, josta hän jäikin Salpauksen ryhmän mukana yöksi seuraamaan karaoken finaalia, ja kotiin Lahteen hän tulikin Salpauksen kuljetuksella. Kaiken kaikkiaan kisasta jäi positiivinen ja hyvä mieli.