Musaykköset

Musiikkialan perustutkintoa aloitti elokuussa 2019 opiskelemaan seitsemän opiskelijaa. Tämä viralliselta nimeltään MUS19 -ryhmä tunnetaan Kaarisillassa paremmin kutsumanimellä ”Musaykköset”.

Kolmen vuoden aikana nämä innokkaat oppilaat opiskelevat paljon laulamista, paljon laulamista ja paljon laulamista. Myös eri soittimien soittamista, kuten ukulele, viisikielinen kannel, cajon, djembe yms. Musiikin teoriaa otetaan haltuun ja tutustutaan eri musiikkityylien, aikakausien ja eri genrejen laajaan skaalaan.

Ensimmäisen lukuvuoden ensimmäinen neljännes on sujunut hyvin. Paljon on ehditty oppimaan uutta ja kokemaan elämyksiä, kuten esim. osallistuminen Lumivalko ja Ruusunpuna -satumusikaaliin Sibeliustalossa 17.9.2019. Tulevia esiintymisiä on tiedossa lisää ja niitä hyvällä intensiteetillä harjoitellaankin. Yhteistyötä tehdään jonkin verran myös Kaarisillan taideopiskelijoiden kanssa. Nykyaikainen teknologia on hyvin hallussa näillä lahjakkailla nuorilla ja sitä hyödynnetään paljon musiikinopiskelussa. Näistä tulevista projekteista kuullaan myöhemmin lisää kun ne ovat ajankohtaisia.

Nyt on kuitenkin syysloman aika ja Musaykköset toivottaa hyvää loppuvuotta!

Musaykköset luokkakuvassa