Mira edustamassa Suomea Abu Dhabissa

”Mitä meillä on? – Sisua! Mitä me ollaan? – Jengi!! Mikä siitä tulee? – Sisujengi!!!  Auuuuuu!!!”

Olen Mira Tuulikki Grönholm, 17 vuotta, ja harrastan judoa jo kuudetta vuotta. Opiskelen tällä hetkellä Kaarisillassa Valma-ryhmässä. Minua kiinnostaa musiikki ja haen Kaarisillan musiikkilinjalle. Minulla on oranssi judovyö. Eräällä Pajulahden judoleirillä minua ehdotettiin Special Olympics – tapahtumaan edustamaan Suomea. Suomen joukkue tunnetaan nimellä Sisujengi. Se tuntui isolta asialta ja sitä piti sulatella. Päätin, että haluan edustaa Suomea.

Special Olympics – matka kesti kaikkiaan kaksi viikkoa maaliskuussa. Ensin lensimme Dubaihin, jossa vietimme neljä päivää. Sieltä matka jatkui Abu Dhabiin, jossa vietettiin Special Olympics – tapahtuman avajaisia jalkapallostadionilla. Päättäjäiset vietettiin samalla stadionilla ja ne olivat ilotulituksineen tosi parhaat. Minulle jäi mieleen matkasta erityisesti tivoli, jossa oli enemmän laitteita kuin suomalaisissa. Tivoli oli kuin elokuvamaailmasta.

Minulla oli kisoissa kolme ottelua, jotka kaikki venyivät jatkoajalle.  Se tarkoittaa, että olimme vastustajan kanssa tasaväkisiä. Viimeinen ottelu oli tiukin ja se meni lopulta tuomariäänestyksellä vastustajan hyväksi.  Saavutin kisoissa neljännen sijan, josta sain muistoksi mitalin. Opin kisamatkalla ainakin sen, että minulla on sisua enkä aio koskaan luovuttaa!!
Julkaistu kategoriassa Blogi