Koronarajoitukset ajalla 29.3.-11.4.2021

Ajalla 29.3.-11.4.2021 Kaarisillan kävijämäärä kasvaa hieman, kun ammattikoulun opiskelijoista osa palaa lähiopetukseen. Muuten jatkamme samoilla rajoituksilla ja koronatoimilla kuin tähänkin asti.

Olemme edelleen omissa pienryhmissä ja pidämme siitä kiinni, että henkilökunta mukaan lukien ryhmissä ei ole kymmentä henkeä enempää. Toimintoja on porrastettu ja kontaktit eri ryhmien välillä on rajoitettu minimiin, jotta vältymme ylimääräisiltä kontakteilta.

AMMATTIKOULU

Kaarisilta on sopinut Salpauksen rehtorin kanssa, että osa ammattikoulun opiskelijoista palaa lähiopetukseen ja osa jatkaa etänä. Nämä on sovittu yksilöllisesti ja opettaja informoi oppilaita muutoksista.

PÄIVÄAIKAINEN TOIMINTA

Toiminta jatkuu edelleen rajatulla henkilömäärällä. Rajoituksista johtuen emme valitettavasti voi järjestää kaikille asiakkaillemme päiväaikaista toimintaa. Ensi viikosta lähtien ryhmiin tulee muutamia muutoksia. Olemme olleet yhteydessä asiakkaisiin, joita nämä muutokset koskevat.

Tarvittaessa lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtaja Marju Markkaselta puh. 044 7744 025 tai marju.markkanen@kaarisilta.fi