Kaarisilta Biennale 2023

Kaarisilta Biennale -kuvataidetapahtuma järjestetään kesällä 2023 kuudetta kertaa. Kaarisilta Biennale -näyttely on esillä Erstan kartanon tiloissa ja ympäristössä Villähteellä sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä 17.6.-30.7.23. Näyttelyn ulkona oleva osuus Villähteellä Erstan kartanon ympäristössä on avoinna syyskuun loppuun saakka.

Kaarisilta Biennale 2023 teemana on Rakkaus, sanana niin suuri ja monimerkityksellinen. Kaarisilta
Biennale 2023 haastaakin taiteilijat pohtimaan rakkauden olemusta ja sen ilmenemismuotoja, omaa
suhdetta rakkauteen.
Biennalen teema on kuitenkin mahdollisimman avoin ja vapaaehtoinen.

Kaikenlaisia teoksia voi tarjota Kaarisilta Biennaleen.

Kaarisilta Biennale -näyttelyyn on avoin haku. Hakuaika näyttelyyn on 1.2.-12.3.2023.
Haku tehdään tänä vuonna sähköisellä kaavakkeella. Laitamme tarkempaa infoa Kaarisilta Biennalen
sivuille myöhemmin.

Kaarisilta Biennale 2023 teemana on Rakkaus, sanana niin suuri ja monimerkityksellinen. Rakkaus kumppaniin, ystävään, perheeseen, työhön, luontoon, eläimiin, omaan kulttuuriin ja kotiin, matkusteluun, arkkitehtuuriin, väreihin, musiikkiin, urheiluun, tanssiin, kirjoihin, puutarhan hoitoon… Lista rakkauden kohteista on varmaan loputon. Ruuan on sanottu olevan rakkauden kohteena yksi aidoimmista.

Rakkaudella on monta muotoa.  Romanttinen rakkaus on vain yksi niistä. Rakkaus kypsyy, syvenee, joskus haalenee, haihtuu. Harvoin rakkaus on kiveen hakattu. Rakkausteemaan sopii myös pohdinta rakkauden puutteesta ja mihin se voi johtaa. Ajassa, jossa nyt elämme, on tarve punnita, mitkä asiat ovat todella tärkeitä, vaalimisen arvoisia ja meille rakkaita.

Kaarisilta Biennale 2023 haastaakin taiteilijat pohtimaan rakkauden olemusta ja sen ilmenemismuotoja, omaa suhdetta rakkauteen.

Kuvia vuoden 2021 Biennalesta

Kartano
Ateljee 2
Kartanon alapihaa