Kaarisilta Biennale -näyttelyn avoin haku on alkanut

Kaarisilta Biennale -taidetapahtuma järjestetään kesällä 2023 kuudetta kertaa. Kansainvälinen tapahtuma haluaa esitellä valtavirran ulkopuolelta nousevaa kiinnostavaa ja omaperäistä taidetta, sekä helpottaa erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden ammatillista toimintaa. Tapahtuman teemana on rakkaus. Kesällä 2023 Biennale laajenee musiikin ja esittävän taiteen muodossa. Konsertteja ja esittävän taiteen tapahtumia järjestetään Erstan kartanon idyllisessä pihapiirissä ja näyttelyn sisätiloissa. Esitykset linkittyvät Biennalen teemaan.

Kaarisilta Biennale -taidenäyttely on esillä Erstan kartanon tiloissa ja ympäristössä Lahden Villähteellä sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä 17.6.-30.7.2023. Tarkemmat ohjelmatiedot konserteista ja esittävän taiteen tapahtumista tarkentuvat kevään aikana.

Kaarisilta Biennale -näyttely on kaikille taiteilijoille avoin jurytetty kuvataidenäyttely. Taidenäyttelyyn on avoin haku ajalla 1.2.-12.3.2023. Kaarisilta Biennale haastaa taiteilijat pohtimaan rakkauden olemusta ja sen ilmenemismuotoja, omaa suhdetta rakkauteen. Biennale-näyttelyn teema on kuitenkin mahdollisimman avoin ja vapaaehtoinen. Kaikenlaisia teoksia voi tarjota Kaarisilta Biennaleen.

Kaarisilta Biennale -taidenäyttelyyn on avoin haku

Hakuaika näyttelyyn on 1.2.-12.3.2023.
Haku tehdään tänä vuonna sähköisellä kaavakkeella.

Lisätiedot näyttelystä ja hausta: biennale@kaarisilta.fi