Kaarisillan Laulu esiintymässä Laikunlavalla

 

Kaarisillassa perustettiin syksyllä 2017 ensimmäistä kertaa Kaarisillasta valmistuneista muusikoista koottu kuoro.

Kuorolaiset kokoontuivat eri puolilta Suomea entiseen opinahjoonsa harjoittelemaan keikkaa varten. Tulossa oli esiintyminen Tampereella 28.4. Kulttuuritalo Laikun avajaisissa Laikunlavalla. Sitä varten treenattiin vielä Tampereella Tulppaanisalissa ennen keikkaa.

Kuoroa johti Pia Raanoja ja säestäjänä toimi Anniina Saarikko, molemmat Kaarisillan musiikkipuolen opettajia. Vielä ehdittiin esiintymispäivänäkin katsoa biisejä ja sopia lisää tulkintoja – yhteistyö on voimaa!

 

 

Meidän esiintymisemme oli iltapäivällä Laikun ulkoilmalavalla ja meitä ennen esiintynyt räppäri Paleface kaappasi kuorolaisiamme kainaloonsa.

Jotkut vitsailivatkin meillä olleen Paleface lämppärinä..:)

Kuoro ja Paleface.

 

Esiintyminen sujui hienosti, ulkoilmalavalla on toki käytettävä äänentoistoa.

Ohjelmistossa kuorolla oli seitsemän musikaali- ja elokuvasävelmää; mm. iki-ihanat ”Valon kirkkaan nään”, ”Sateenkaaren tuolla puolen”, ”Kun vuorelle käyn” ja ”Tuulen värit”. Opettajat juonsivat esiintymisen esitellen kuorolaiset ja kertoivat esiintymislauluista.

 

 

Pitkämatkalaisista osa lähti Tampereelta suoraan kotiin ja osa palasi taksikyydillä Kaarisiltaan, kaikkensa antaneina, mutta onnellisina.

Seuraavaksi kuoro tekee levytystä kesäkuussa 2018, ohjelmistona suomalaisia ja elokuva- ja musikaalisävelmien klassikkoja.

Tulossa on myös esiintymismatka Japaniin syksyllä 2018.