Joulumyyjäiset 3.12.2022

Kaarisilta järjestää JOULUMYYJÄISET

lauantaina 3.12.2022 klo 11-14

Kaarisillan Taide- ja toimintakeskuksessa

(Villähteentie 458, 15540 Villähde)

Joulumyyjäisissä Kaarisillan tiloista ovat avoinna Erstan kartano ja monitoimitila.

Joulumyyjäisissä on Kaarisillan asiakkaiden tekemiä käsitöitä, keramiikkaa sekä taidetta myynnissä. Taidetta on myös kartanon seinillä, jonne ripustetaan näyttely. Kartanolla on glögipiste, joten voit nauttia kupillisen höyryävää glögiä ja tutustua samalla taidenäyttelyyn ja kauniiseen kartanoon.
Kartanon glögipisteen lisäksi myyjäisten ajan monitoimitilassa palvelee kahvila. Kahvilasta saat uunituoreet leivonnaiset ja voit ostaa samalla herkkuja kotiin viemisiksi. Lisäksi myyjäisissä on arpajaiset. Tule kokeilemaan, suosiiko onni sinua! Ostosten maksu onnistuu sekä kortilla että käteisellä.

Myyjäispäivänä voit osallistua yhteislaulutilaisuuteen ja nauttia samalla opiskelijoiden musiikkiesityksistä. Yhteislaulutilaisuudet ovat monitoimitilan isossa salissa klo 11.30 ja 13.00. Luvassa on myös jouluiset tanssiesitykset.

Kaarisiltaan pääsee Lahden ja Nastolan suunnista niin bussilla kuin junallakin. Omalla autolla tultaessa parkkitilaa löytyy sekä kartanolta että tien toiselta puolelta Makasiinin pihalta.

Lämpimästi tervetuloa – täältä löytyy aitoa joulun tunnelmaa!