Jani Virtasen juhlanäyttely Engel Makasiinilla

Jani Virtanen: Taidestudiosta -10 vuotta värien juhlaa

 

 

Jani Virtasen näyttely Engel Makasiinissa on hänen 10-vuotistaiteilijajuhlansa. Hän valmistui kuva-artesaaniksi vuonna 2008 ja on sen jälkeen työskennellyt Kaarisillan Taidestudiossa.

Linnut, kukat, läheiset ihmiset ja fantasiahahmot seikkailevat värikkäissä ja rytmikkäissä maalauksissa. Huolellisesti sekoitetut, kauniit värisävyt ja mielenkiintoiset väririnnastukset ovat ominaisia Jani Virtasen maalaustaiteelle, samoin kuin aiheiden voimakas pelkistys ja geometriset muodot. Jani Virtaselle taiteen tekeminen on luontevaa ja mutkatonta. Tuottelias taiteilija on osallistunut lukuisiin ryhmänäyttelyihin, tämä on hänen ensimmäinen yksityisnäyttelynsä.

Jani kertoo itse näin: ”Minulla on nyt oma juhlanäyttely, tervetuloa kaikki! Olen valmistunut kuvataiteilijaksi 10 vuotta sitten. Nyt on minun 10-vuotistaiteiljajuhla ja syntymäpäivät. Minä teen tauluja: muotokuvia, lintuja, pöllöjä. Minusta on mukava työskennellä Kaarisillassa. Olen taiteilija, ja taide on tärkeää minulle. Erityisesti värit ovat teoksissani pääosassa.”

Näyttely on avoinna 22.9. – 5.10. ti-su klo 12-16 Engel Makasiinissa (Villähteentie 455, Villähde).