Hakuaika koulutuksiin

Hakuaika koulutuksiin on 23.2.2021 klo 08:00 – 23.3.2021 klo 15:00

Kevään haussa voit hakea opiskelemaan

  • muusikoksi (musiikkialan perustutkinto)
  • kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi (media-alan  ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto)
  • TELMA-koulutukseen (työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus)

Koulutuksiin haetaan opintopolku.fi -sivuston kautta.

Halutessasi voit harjoitella hakulomakkeen täyttämistä etukäteen. Opintopolun sivustolla on demo -lomake. Demossa olevat koulutukset ovat oikeita syksyllä 2021 alkavia koulutuksia, mutta muista että demossa tehty hakemus ei ole oikea hakemus.

Kaarisilta tarjoaa yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa musiikin ja kuvallisen ilmaisun ammatillista koulutusta vaativan erityisen tuen opetuksena ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa Telma-koulutusta.

Opiskelupaikkana on Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskus, joka on Villähteellä Lahdessa. Opetus tapahtuu noin 10 opiskelijan pienryhmässä kunkin opiskelijan oma taitotaso huomioon ottaen. Opiskelijalta edellytetään omaa mielenkiintoa ja lahjakkuutta alalle sekä valmiuksia toimia ryhmässä.

Opinnot voidaan opiskelijan edellytysten mukaan arvioida mukautetusti kokonaan, osittain tai ei ollenkaan. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jota päivitetään ja tarkennetaan opiskelun edetessä.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja opiskeluun liittyvistä asioista ja asumisesta saa Kaarisillan sosiaalityöntekijä Elina Tuomiselta (ma-to)

  • puh. 040 3541 772

Lisätietoja opinnoista saa myös toiminnanjohtaja Marju Markkaselta

  • puh. 044 7744 025