Antin blogi

Moi kaikille!

Mun nimeni on Mustaparta Antti Tuomas ja oon 37-vuotias taitelijamies. Käyn Kaarisillassa töissä tekemässä taidetta taidepajassa ja taidetallissa. Toimin Kaarisillassa myös ruokailusihteerinä. Kerron vähän itsestäni, tutustutaan paremmin!  

Halusin tulla ruokailusihteeriksi, koska ruokalistan tuojia ei ollut. Aiemmin ruokalistoja on kirjoitettu pienille tauluille, mutta nyt ei ole kukaan sitä tehnyt. Mä haen aamulla Jukalta keittiöstä päivän ruokalistat ja laitan ne kartanolle ja monitoimitilalle kaikkien nähtäviksi. Keittiöemäntä Marita auttaa laittamaan kahviossa ruokalistan kotelon sisään. Sen jälkeen menen työtilaan ottamaan aamulääkkeen. Torstaisin menen iltapäivällä fysioterapiaan, siellä kuntoilen ja jumppaan itseäni kuntoon. Näin olen aina valmiina ruokailusihteerin toimintaan. Joskus tarvitsen apua, jos on avun tarve. Olen tehnyt ruokailusihteerin liivin käsitöissä. Minulla on ollut käsitöissä apuna Janne ja Sarianna. Keksin sen omasta päästä ja lähdin suunnittelemaan liivin tekoa itselleni, kun näin keittiötyöntekijöillä univormut päällä. Siitä multa lähti idea käyntiin ja lähdin toteuttamaan suunnitelmaa. Lisäsin Kaarisillan lintulogon ja oman nimen liiviin. Katsoin mallia kännykästäni. Minulta ei lopu ideat päästäni kesken. Niitä riittää pilvin pimein ja toteutan ideoitani keramiikassa, kuvataiteessa, käsitöissä ja puutöissä. Teen myös ulkohommia Kaarisillan pihalla. Syksyisin haravoin lehtiä ja talvisin putsaan ovien edustoja ja rappusia lumesta.

Teen taidetta kaikkien iloksi. Tykkään tehdä keramiikkaa, käsitöitä ja teoksia puuväreillä. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja kohottaa kuntoani. Joskus minun tarvitsee pitää työpäivän aikana rentoutumishetkiä.  Pidän erityisesti uimisesta ja kuntosalilla lihaksien pumppaamisesta. Iltaisin teen kotona kävelylenkkejä ja kesällä leikkaan pihanurmikon. Talvisin putsaan pihalta lumet pois lumikolalla veljen tytön Vilman kanssa. Musiikki ja tanssiminen on myös lähellä sydäntäni. Blogin kirjoitus on ollut kivaa puuhaa ja tuonut paljon iloa. Olen kirjoittanut tätä juttua yhteistyössä Johannan ja Janne kanssa.

Terveiset Kaarisillan ruokailusihteeriltä!

Antti Mustaparta