Alkuvuoden näyttelyt

Kaarisillan alkuvuosi täyttyy taidenäyttelyistä.

Matkamuistoja

Art Kaarisillan vuosi 2024 avautuu eksoottisesti Matkamuistoja-näyttelyllä. Vieraat maat, luonto, eläimet ja maisemat ovat innoittaneet Kaarisillan taidestudioiden taiteilijoita. Esillä on maalauksia ja keramiikkaa. Osa teoksista pohjautuu valokuviin ja mielikuviin, osa toteutuneisiin matkoihin.

Näyttely on avoinna 10.1. – 4.2.2024 ti-pe klo 10–17, la-su klo 12–16.

Galleria Art Kaarisilta, Sanomatalo, 1.krs, Elielinaukio 2, Helsinki

Lisätietoja Galleria Art Kaarisillan nettisivuilla.

Ketkuteatteri -after scheme

Jöön näyttelyssä ”Ketkuteatteri -after scheme” Disneyn rakastetut ja vihatut pahikset ovat saaneet taitavissa käsissä nukkehahmonsa.

Löydät näyttelyn Lahden pääkirjaston lasten ja nuorten osastolta vitriinistä. Näyttely on avoinna 18.-31.1.2024 kirjaston aukioloaikoina.

Kaustisen kamarimusiikkiviikko 19.1.-9.2.2024

Kaarisilta vie näyttelyn Kaustisen kamarimusiikkiviikolle. Kaarisillan Taidestudion taidenäyttely on kunnianosoitus musiikille ja säveltäjä Pehr Henrik Nordgrenille. Näyttely koostuu maalauksista, piirustuksista ja keramiikasta. Sen ovat koonneet Kaarisillan taideohjaajat taidegraafikko Outi Kirves yhdessä kuvanveistäjä Pekka Syrjälän kanssa.

Näyttely on esillä 9.2. saakka ja on avoinna arkisin klo 10 – 16 sekä kamarimusiikkiviikon aikana konserttien yhteydessä. Vapaa pääsy.

Osoite: Kaustisen Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 KAUSTINEN

Lue lisää Kamarimusiikkiviikon nettisivuilta.

Sari Koivunen: Pianisti (akryyli kankaalle)

Valloittava luovuus – Kaarisillan Taidestudio esittäytyy

Valloittava luovuus – Kaarisillan Taidestudio esittäytyy Orimattilan Taidemuseolla 25.1.–17.3.

Ilmaisun rikkautta, tuoreita kiehtovia näkökulmia ja lumoavaa väri-ilottelua – näistä aineksista rakentuu Kaarisillan Taidestudion näyttely Orimattilan Taidemuseolla. Esillä on hurmaava kokonaisuus maalauksia, grafiikkaa ja keramiikkaa 11 tekijältä.

Näyttelyn avajaiset 24.1. klo 14–18, ja taiteilijat ovat tavattavissa avajaisten ensimmäisellä tunnilla. Lisäksi ohjelmassa Kaarisillan musiikkilinjan opiskelijoiden esitys.

Lisätietoja Orimattilan Taidemuseon nettisivuilla.

Biennale 2023 palkintonäyttely: Sari Koivunen

Galleria Art Kaarisiltaan on avautumassa 7.2. – 3.3.2024 Kaarisilta Biennale 2023 palkintonäyttely: Sari Koivunen.

Lisätietoja tulossa.

Miltä tuntuu olla eläin?

Miltä tuntuu olla eläin?- näyttely valloittaa Annantalon 21.2. – 27.4.2024.

Tunteita ja ajatuksia herättävä näyttely tuo esille eri tekniikoilla työskentelevien Kaarisillan taitelijoiden eläinaiheisia töitä. Eläimiä on kuvattu erilaisissa ympäristöissä ja tunnelmissa. Näyttelyyn valituissa töissä on käytetty rohkeasti värejä ja ilmeikkäät eläimet puhuttelevat katsojaa.

Näyttely herättelee katsojaa pohtimaan muun muassa ihmisen roolia sekä vastuuta eläinten sekä koko ekosysteemin hyvinvoinnista. Näyttely sopii kaikenikäisille katsojille ja keskustelun herättämiseksi koottu apukysymyksiä, jotka sopivat erityisesti päiväkoti- ja kouluryhmien hyödynnettäviksi.

Osoite: Annantalo, 2. kerroksen lasipääty (Eteläinen)Annankatu 30 , Helsinki

Vapaa pääsy.

Lisätietoja Annantalon nettisivuilla.

Sari Koivunen, Joutsenperhe