Info

 Kaarisilta Biennale Goes Green -näyttely on esillä Erstan kartanon tiloissa ja ympäristössä Lahden Villähteellä sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä 2.7.-1.8.2021.

Näyttely pohtii ympäristöteemallaan suhdetta luontoon ja ympäristöön, sekä rakennettuun että luonnontilaiseen.  

Avoinna 2.7. -1.8.2021

Erstan kartano

Villähteentie 458, 15540 Villähde

puh. 044 533 6398 / biennale@kaarisilta.fi

Avoinna joka päivä MA-SU klo 12-18

Näyttelyalueella on kahvila.

Erstan kartanon Taidepuutarha on yleisölle avoinna näyttelyn sulkeuduttua syyskuun loppuun arkisin klo 12-16.

Galleria Art Kaarisilta

Sanomatalo, 1.krs, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki

puh. 040 5103 813 / art@kaarisilta.fi

Avoinna TI-PE klo 11-18, LA-SU klo 12-16 (maanantaisin suljettu)

Vapaa pääsy.

Pääsymaksu

Erstan kartanon näyttely on pääsymaksullinen. Pääsymaksut maksetaan lipunmyyntiin saavuttaessa.

Pääsyliput 8€ / 4€ (eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön).

Vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja henkilökohtaisille avustajille.

Lipunmyynnistä voi ostaa myös lahjakortteja näyttelyyn. Lahjakortti oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle hengelle Kaarisilta Biennale 2021 -näyttelyyn Erstan kartanolla Lahdessa.

Päijät-Hämeen kuvataiteen päivänä lauantaina 10.7. näyttelyn pääsyliput puoleen hintaan.

Galleria Art Kaarisiltaan on vapaa pääsy.

Saapuminen

Erstan kartano on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lahden ja Nastolan suunnasta pääsee perille linja-autolla, joka pysähtyy Kaarisillan edessä Makasiinin pysäkillä. Katso aikataulut Lahden Seudun Liikenteen nettisivuilta lsl.fi. Juna pysähtyy Villähteen seisakkeella noin 300 metrin päässä. Katso aikataulut VR:n sivuilta vr.fi.

Jos tulet autolla, saavut suoraan parkkipaikalle, kun käännyt Villähteentieltä pihaan. Tilava parkkipaikka on heti näyttelyalueen alussa.

Galleria Art Kaarisilta sijaitsee Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja aivan rautatieaseman vieressä.

Esteettömyys

Villähteellä Erstan kartanossa on huomioitu esteettömyys mahdollisimman hyvin. Tiloissa ja pihamaalla liikuntarajoitteiset pääsevät liikkumaan sujuvasti. Rakennuksiin pääsy on huomioitu invahisseillä ja liuskoilla. Inva-wc on käytössä eri rakennuksissa.

Sanomatalossa Galleria Art Kaarisilta on myös esteetön.

Palvelut

Erstan kartanon näyttelyalueella on kahvila, josta saa virvokkeita. Kahvilasta voi lainata huopia ja käydä piknikillä puutarhassa, myös omia eväitä saa nauttia alueella.

Villähteellä voit ulkoilla ja nauttia luonnosta Erstan kartanon taidepuutarhassa ja pienessä vanhassa metsässä. Kartanon lehmuskujalta kulkee polku metsään. Lehmuskujan varrella on penkkejä.

Ryhmät

Jos tulette isommalla porukalla ja tarvitsette kahvilan palveluita, ilmoitattehan tulostanne etukäteen näyttelyvalvojalle puh. 044 533 6398 tai biennale@kaarisilta.fi

Galleria Art Kaarisilta Sanomatalossa on Helsingissä palveluiden lähellä.

Koronaohjeistus

Noudatamme viranomaisten asettamia määräyksiä ja suosituksia riittävistä turvaväleistä ja maskin käytöstä.

Päijät-Hämeessä Lahden alueella on edelleen voimassa 14.7.2021 asti Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös kokoontumisrajoituksista, jonka mukaan järjestäjän on varmistettava yli kymmenen hengen yleisötilaisuuksissa sisätiloissa edelleen turvavälien mahdollisuus. Vastaava päätös on voimassa 14.7. asti myös pääkaupunkiseudulla, Keravalla ja Keski-Uudellamaalla. 

Käsihygienia, turvavälit ja maskien käyttö

Näyttelyvieraille on varattu mahdollisuus käsien desinfiointiin saavuttaessa, käsien desinfiointiainetta on sisääntulon luona. Käsien pesu on mahdollista WC-tiloissa, jotka ovat helposti saavutettavissa. Ohjeistus käsien puhdistamisesta on näkyvillä käsienpesupisteillä.

Näyttelyhuoneissa ja saleissa on yleensä väljästi tilaa, jolloin etäisyyden pitäminen on helppoa. Huolehdithan omalta osaltasi, että hyvät turvavälit säilyvät. 

Pääsymaksun maksamisessa ja kahvilassa asioidessa kannattaa suosia lähimaksua.

Maskisuositus on voimassa sisätiloissa. Maskia ei tarvitse käyttää, jos terveydelliset syyt estävät sen käytön. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä. Maskeja on saatavilla Kaarisilta Biennalen näyttelytiloissa asiakaskäyttöön tarvittaessa.