Kaarisilta Biennale 2015

Kaarisilta Biennale –näyttely järjestettiin toista kertaa vuonna 2015. Kaarisilta Biennale 2015 toteutettiin kesänäyttelynä 16.6. – 2.8.2017 Kaarisillan toimipisteessä Villähteellä Erstan kartanon pihapiirissä sekä Helsingin Sanomatalossa sijaitsevassa Art Kaarisilta –galleriassa.

Kaarisilta Biennale 2015 on Kaarisillan järjestämä avoin erityistä tukea tarvitseville kuvataiteilijoille suunnattu, jurytetty kansainvälinen kuvataidetapahtuma ja kuvataidenäyttely. Biennale-tapahtuman tarkoitus on koota ja tuoda laadukkaasti näkyville erityistaidetta. Kaarisilta Biennalen tavoite on tuoda näkyvyyttä erityistaiteelle ja tasa-arvoistaa erityistaiteen ja -taiteilijoiden asemaa suhteessa muuhun taidekenttään. Kaarisilta Biennale kokoaa yhteen myös vammaisten henkilöiden kuvataiteen asiantuntijoita ja verkostoja.

Kaarisilta Biennale 2015 juryyn kuuluivat kuvanveistäjä Pekka Jylhä sekä kuvataiteilijat Stiina Saaristo ja Jarmo Kukkonen. Runsaan osanoton ja näyttelytilojen rajallisuuden vuoksi jury teki paljon valintoja.

Kaarisilta Biennale -palkinto 2015

Timppa Lintunen

Kunniamaininnat

Markus Lohikoski

Matti Rauhaniemi

Sonja Salakka